Farmor 90 år

Godmorgon på er!

Igår var vi på 90års kalas för min farmor.

farmor_90_arDet var jättemysigt att få träffa min farmor och fira henne på hennes födelsedag! Det var självklart jättekul att också få träffa resten av hela min släkt på pappas sida.n Vi ses ju så sällan, så när vi väl ses så är det alltid lika kul med massor att prata om med alla! 🙂

kalas_farmor_90

Man kunde ju tro att barnen skulle tycka det var jobbigt med så mycket folk, men snarare tvärt om. Oskar låg och sov som en stock i en brödkorg medan Filip sprang runt och skulle charma alla på kalaset.

smaland

Filip fick en påse fylld av leksaker från min kusins fru som han hittade massor med roliga saker att leka med!

filip

Vi åt lunch och tårta och efter allt var uppätet så gick vi ut i gången för att ta lite porträttbilder på alla familjer och farmor.

farmor_familjebild

Här har vi mina föräldrar med min familj och min älskade farmor i mitten. Fyra generationer. <3 (ursäkta den fina anslagstavla i bakgrunden men den ska vi få hjälp att photoshopa bort av någon som kan innan vi framkallar bilderna! 🙂 )

farmorÄven fast det var en lång bilresa hit så är jag ändå glad att jag tog med mina killar hela vägen från Oslo för att fira min farmor på hennes 90årsdag! Min farmor betyder massor för mig och jag är oerhört lycklig över att hon fått träffa båda mina små pojkar och att vi fick prata och umgås en hel del igår. Nu längtar jag tills nästa gång vi ses! 🙂

Nu ska jag och min familj gå ner och äta frukost på hotellet där vi bor. Mer om var vi är och så berättar jag sen för nu är vi vrålhungriga 😉 Kramkram

 

 

5 reaktioner på “Farmor 90 år”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *