Hattifnatt

Innan vi lämnade mina föräldrars hem i morses så ville Filip så gärna gå modevisning med några hattar som min mamma hade i garderoben. Självklart ville han inte gå själv utan turades om med att ta mormor med sig ena gången och morfar andra. 😉

hatt

Hehe, sorry mamma och pappa att ni får vara modeller i bloggen. Men antar att ni bjuder på det då ni är så otroligt snygga i pyjamas och morgonrock! 😉

Vi hade lite svårt att få Filip att slita sig från modevisningen, men till slut så kunde vi äntligen lämna Sverige för att åka tillbaka till Oslo igen. Nu har vi precis kommit fram och ska fika lite grann. Sen tänkte hela familjen ta ett långt bad och sen hoppa i våra mjukiskläder. Det känns så sjukt skönt att äntligen vara hemma igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *