Levande ljus

Finns det något mysigare än att släcka ner på kvällen och tända massa levande ljus?

ikea_ljus

Vi har mängder med ljusstakar och olika typer av ljus i olika prisklasser, allt från HM till Gucci, men dessa som ni ser på bilden ovan är nog faktiskt mina favoriter och dom är köpta på Ikea! Jag är inte helt säker på vad dom kostade eftersom vi aldrig ser på priserna när vi shoppar på Ikea (allt är ju så billigt så det spelar liksom ingen roll vad det kostar) men jag kan tänka mig att dessa ljusstakar + ljus inte kostade mer än 200kr. Jag tycker det är fint när ljusen har lite mönster i sig, plus att dom luktar så himla gott!

Pojkarna har precis somnat så nu ska jag och M lägga oss på soffan och se på film. Känns obeskrivligt skönt att äntligen vara hemma igen <3

1 reaktion på “Levande ljus”

  • Linda skriver:

    Jag älskar oxå ljus i all dess form och färg 🙂 Du kanske har hört talas om dom (eller inte) men i Norge finns en helt underbar butik som heter ”Løiten Lys AS” och ligger typ mellan Hamar och Elverum. Det är ett gammalt bryggeri där det finns 3-4 våningar med massa olika ljus och tillbehör. Om du inte varit där kan jag absolut rekommendera dig att åka dit 🙂 Ta en titt på deras hemsida, där finns dock bara en liten bråkdel av vad som finns i butiken men ändå 🙂
    http://loitenlys.mamutweb.com/Shop/List/Lys/11/1.

    OSLOFRU SVARAR:
    Å så snällt av dig att tipsa! Ska lätt kika in där! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *