Plask i plurret

Godmorgon!

Igår när vi kom hem till mina föräldrar igår efter en 3 timmars lång bilresa så kände både jag och min mamma att vi hade suttit still för mycket och ätit för onyttigt på kalas och bufféer, så vi tog en promenad till gymmet. Väl framme så skulle ett konditionspass börja som kallas för Grit Cardio. Det var 30 minuter med intensiv intervallträning och jädrar så skoj det var! Efter den halvtimman så var vi rätt så slut och kände att vi hade gjort tillräckligt med träning för dagen och så promenerade vi hem igen. Väl hemma så tänkte jag att det kunde vara kul att bada med mina pojkar i jacuzzin innan jag ändå skulle hoppa i duschen.

jacuzzi

Filip var lite skeptisk först och tyckte mest att det var mysigt att bara ligga i och flyta. Men efter en kort stund så ville han byta ljus i jacuzzin och sätta på bubblor och sen var det massor med skratt, fullt plask och hoppandes fram och tillbaka i plurret!

familjDet blev en riktigt mysig sista dag i Sverige vill jag lova!

Nu har vi precis vaknat och ska bara äta frukost innan det är dags för oss att börja åka tillbaka till Oslo igen. Uff, jag ser inte direkt fram emot att sitta i bilen i ytterligare 3 timmar, men det ska bli rätt så skönt när vi väl är framme och hemma igen. Borta bra men hemma bäst, eller hur? 😉

 

facebook 

3 reaktioner på “Plask i plurret”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *