Coola Nike skor

Godmorgon!

Denna natten har nog varit den med minst sömn sen Oskar kom till världen och egentligen vet jag inte riktigt varför. Men han sov ju väldigt mycket i bilen och sen somnade han i min famn på kvällen när vi satt och såg på film. Så sen när vi skulle sova och jag la honom i sängen så vaknade han nästan med en gång och sen har han sovit jätteoroligt hela natten med ca 1 timmas mellanrum då han fått ersättning, behövt rapa eller bara varit vaken och orolig. Så idag är jag heeeeelt slut! Men nu när jag varit vaken i ca 2 timmar och druckit en hel kanna kaffe så börjar jag faktiskt vakna till och snart hoppas jag på att känna mig som människa igen!

Filip

På tal om något helt annat så tappade vi bort en av Filips skor när vi var i Sverige. Hehe ja, det är sant, vi tappade bort 1 av 2 skor och eftersom man inte klarar sig på endast en sko så vi fick bara brått köpa ett par nya som han kunde ha tillfälligt. Lustigt nog så Älskar han sina nya skor och vägrar att ta av sig dom. Han vill ha dom på sig hela tiden och om vi lyckats få av dom så kommer han på att dom inte sitter på fötterna efter en stund och springer och hämtar om igen. Det är ju kul att det man köper till honom uppskattas! 🙂

nike_skor_barn

Min lilla cooling har blivit så himla stor nu. Tänk att han är över två år och blivit en riktig liten pojke med egen stil och bestämd vilja. Han har blivit ett riktigt litet charmtroll som jag är så oerhört stolt över!

Filip

Nu ska jag snart åka och lämna Filip på förskolan och det verkar som att han verkligen har lust att gå dit idag. Enda sen han vaknade har han sagt namnen på alla förskolefröknar, dansar omkring och vill sätta på sig sina skor och gå ut.

Sen efter att jag lämnat Filip så ska jag gymma med Amanda och nu är Oskar så pass stor att han kan lämnas på barnpassen under tiden vi tränar. Jag har alltid varit lite skeptisk till att lämna mina barn på gymmet sådär eftersom dom som passar barnen inte har någon vidare erfarenhet eller utbildning när det kommer till att ta hand om barn.. Men jag har bara hört nöjda mammor och pappor som lämnat sina barn på gymmens barnpass så därför tänkte jag att jag skulle göra ett försök idag. Jag är ju i rummet jämte om det skulle vara något och förhoppningsvis så sover Oskar hela tiden och märker förmodligen inte ens att jag är borta. 🙂

3 reaktioner på “Coola Nike skor”

 • Mamma skriver:

  Hur kommer det sig att F alltid har en napp i munnen? Kan hända att jag minns fel men han har väl inte kommit igång ordentligt med talet? Nappen kan vara en anledning till det!

  Och så är det oavsett viktigt att låta barn uttrycka sina känslor istället för att hela tiden sätta i en napp som tröst, men det vet du kanske?

  Jag kan starkt rekommendera podden ”pampers barnvagnspromenader”. Den är otroligt lärorik och informativ! Inte bara ang nappar alltså men generellt om föräldraskap!

  OSLOFRU SVAR:
  Bara en fråga till dig – Tycker du att jag är en dålig mamma?
  Det är snällt att du kommer med tips och trix, men det verkar som att du tycker att ALLT jag gör är fel..?

 • Mamma skriver:

  Nej jag tycker inte du är en dålig mamma. Du verkar vara en väldigt bra mamma på många sätt och vis men ingen kan vara perfekt. Har man en offentlig blogg så får man väl förvänta sig feedback? Och jag menar inget illa med mina kommentarer, jag kommenterar för att upplysa dig om sånt som du kanske inte är medveten om.

  Skriver du att du har en 2-åring som aldrig sover så är det väl klart att man försöker komma med råd för att förbättra situationen. Skriver du att han är sen med talet och kanske inte är medveten om att nappen kan vara orsaken så är det väl klart att man upplyser om det? Osv, osv.

  Vi har väldigt olika åsikter på många plan men jag kommenterar aldrig för att vara elak.

  OSLOFRU SVARAR:
  Jag uppskattar självklart alla sakliga kommentarer som jag får med tips och råd. Då missuppfattar jag antagligen dig ofta när du kommenterar eftersom mycket av det du skriver kan kännas påhoppande och elakt. Men då vet jag att det inte är så du menar det och ska försöka att inte ta åt mig i framtiden.

 • Sandra skriver:

  Hej fina!
  Jag har också haft en sån natt med Love nu 2 dagar i rad. Så hoppas att de vänder eller kanske någon ny fas som ska ske:). Hoppas att lilla Oscar sover bättre inatt. Kommer själv ur fas som mamma när man är trött. Gick de bra att träna och lämna Oscar där i barnrummet? Ha en fin kväll med dina killar! Kram!

  OSLOFRU SVARAR:
  Hej! 🙂 Nej så jobbigt, hoppas ni får sova i natt! Jaa det gick över all förväntan att lämna på pass faktiskt 🙂 Tack detsamma fina dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *