Februari – Challenge

Godmorgon!

Eftersom februari är lite kortare än alla dom andra månaderna i året så tänkte jag att det kunde vara lägligt att köra en challenge denna månaden. Ni som har lust att få magrutor till sommaren kan hänga på och köra samma som jag gör varje dag under hela februari. Det går ut på att göra ett X antal situps, benlyft och planka för varje dag som går. Detta tar bara några minuter av er dag och jag kan lova er att ni kommer känna er starkare i magen när månaden är över!

Vi börjar idag och kör följande:

15 SITUPS

situps

5 BENLYFT

hej

25 SEK PLANKAN

plankan

Jag är övertygad om att ni alla har tid till det här och klarar av att göra övningarna varje dag. Så kom igen nu och kämpa på med mig så ser vi om vi ser resultat den 29e februari! 😉

Jag kommer dessutom att köra en sockerfri månad med ett undantag och det är när jag och min man ska fira våran årsdag på Son Spa över Alla hjärtans dag helgen. Då kommer vi att unna oss massa gott, men det är ju i mitten på månaden och om vi har klarat oss utan socker och onyttigheter tills dess så tycker jag faktiskt att det är helt ok med en fuskdag eller två.

Jag kommer självklart att säga hur många situps/benlyft/sek planka som ni ska köra varje dag. Kom igen nu, detta fixar vi! 😉

9 reaktioner på “Februari – Challenge”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *