25 frågor

Godmorgon kära ni!

red_lips

Idag är det äntligen en helt vanlig dag med friska barn och friska föräldrar. Det firar vi med en video tycker jag 😉

Jag svarar på 25 frågor om lite allt möjligt. Oskar ville inte sitta still i babysittern och kolla på, så han fick helt enkelt vara med i videon.

Filip ska få gå på förskolan idag och han har varit superladdad hela morgonen. Han hjälpte till och laga matlåda och valde vilka kläder han skulle ha på sig. Vi ska alldeles strax gå ner dit och sen ska jag och Oskar åka direkt till gymmet. Jag ska gå på ett nytt pass som jag aldrig har provat förut, BosuStep heter det. Antar att det är ett konditionspass vilket jag verkligen kan behöva. Jag känner att musklerna börjar falla på plats, men konditionen är inte den bästa. Men fördelen med det är ju att jag bara kan bli bättre! 😉

Efter passet ska jag göra dagens magövningar och så här kör vi idag:

dag10

Det börjar bli riktigt jobbigt, men jag kan redan se resultat vilket är superkul! Lovar att visa er när månaden är över.

Nä nu börjar Filip stå och dra i mig och vill leka, så jag tittar in här lite senare när vi är hemma igen. Kramkram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *