Makaroner och falukorv

Eftersom jag åkte in till city lite oväntat idag så hann jag inte hämta Filip på förskolan och heller inte förbereda någon fancy middag. Så vad gör man när tiden inte riktigt räcker till och man måste komma på något snabbt att äta eftersom hela familjen är vrålhungriga? Snabbmakaroner såklart! Blir färdigt på 3 minuter och så tar man falukorv till som man praktiskt taget kan äta ”rå”, men steks lite lätt i stekpannan under tiden som makaronerna kokar.

makaroner_och_falukorv

Mina älskade pojkar som inte direkt tokälskar när jag ska ta kort hela tiden. Till och med så ska jag tvunget ta en bild på när vi äter något så simpelt som makaroner. Hehe. Men sånt är livet när man är bloggare! 😉

<det blev i alla fall en lätt, snabb och väldigt god middag som uppskattades av hela familjen. Serveras med ketchup såklart!

pappa

Oskar äter i och för sig inte middag med oss än. Men vi har börjat lite lätt med smakprover och idag fick han smaka på gröt till middag. Dock är han inte alls förtjust i någonting alls som har en annan konsistens än ersättning.. Men vi provar oss fram och så småningom så ska han väl vänja sig antar jag. Jag tycker bara att det är lite konstigt för när Filip fick börja med smakprover så älskade han det och han behövde inte prova många skedar innan han ville mumsa i sig en hel portion.

Men åter igen bevisas det att inget barn är det andra likt. Så vi får helt enkelt anpassa oss efter hur lilla Oskar vill ha det. 🙂

Jag såg precis att det är sista dygnet som man kan rösta på Saleducks Mom & Dad Awards nu. Har ni missat detta och önskar att slänga iväg en röst på mig och min lilla blogg så får ni jättegärna göra det nu genom att klicka Här 

Nu ska jag busa med Filip innan han ska sova. Puss och kram!

10 reaktioner på “Makaroner och falukorv”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *