New York

Så vad gör man när man inte hittar sina egna accessoarer när man ska gå ut?

profil

Joooo, man lånar sin 2åriga sons coola mössa såklart!

mössa

Visst är den en aning liten, men det gör ingenting! Den fyller den funktion som jag är ute efter och det är ju att värma mitt huvud och mina små öron. Sen att jag ser lite tokig ut gör ingenting! 😉

Oslofru

Det gick superbra på gymmet idag, fast när vi kom hem så blev jag helt färdig och kände att jag behövde äta ordentligt för att återhämta mig. Så jag slängde i mig lite rester från gårdagens middag och sen ställde jag mig i duschen länge, länge tills jag kände mig som en människa igen. Oskar satt i babysittern och tittade på och när jag var färdig så såg han lite trött ut så då la jag över honom i sängen. Han somnade så fort jag la han ner och sover fortfarande. Sen när han vaknar så tänkte jag att vi skulle komma oss ut igen i det fina vädret. Det är fortfarande snö och kallt ute, men solen skiner och himmelen är blå, så då är det ju så himla skönt att komma ut för en stund och bara gå.

Sen tänkte jag att vi skulle hämta Filip lite tidigare från förskolan för vi måste åka och handla lite grann inför helgen. Vi ska ju bort på spa, men mina föräldrar ska vara här så då kan det vara skönt för dom om kylen är fylld med massa gott.

Nä, nu ska jag ställa mig i min lilla ateljé och måla på en ny tavla. Hej hopp så länge!

2 reaktioner på “New York”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *