Filips rum – videoblogg

Hej på er,

Det blev lite ändrade planer för dagen eftersom Oskar fick lite feber igen efter att vi hade lämnat Filip på dagis. Det känns inte rätt att ta ut honom eller göra någonting annat än att vara inne och vila när han inte mår helt bra. Han har för det mesta sovit på mitt bröst och velat vara nära mig, men jag kunde lägga ner honom i sängen precis så att jag kunde få händerna fria till att äta lite lunch. Det känns inte kul att lägga ifrån mig min lilla älskling, men magen kurrade och orken försvann, så jag var tvungen att fylla på med lite energi. Jag sitter hos honom nu och hör hur han drömmer.. Dumma feber, vi får hoppas att han mår bättre när han vaknar igen..

På tal om något lite roligare – Igår gjorde vi en liten film där Filip glatt visar upp sitt rum:

Hoppas ni gillar videon. För er som undrar så finns Filips racerbilsäng att köpa HÄR! 😉

Ikväll har jag bokat mig på ett styrkepass på gymmet. Jag har inte tränat på snart en vecka och känner verkligen i hela kroppen att jag behöver komma iväg och svettas lite. I vanliga fall hade jag tränat på morgonen och haft Oskar på barnpass, men eftersom han inte mår bra så får jag vänta till ikväll när M kommit hem och kan passa barnen.

Tills dess kan jag ju träna lite här hemma och nu ska jag göra dagens magövningar:
dag17

Hoppas ni har en fin onsdag allihopa, kramkram

5 reaktioner på “Filips rum – videoblogg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *