Totally crazy

Godmorgon!

I natt har vi haft det rätt så jobbigt jag och min minsta. Oskar har nämligen haft feber och drömt väldigt mycket och sovit oroligt under hela natten. På morgonen så mätte jag hans feber och såg att han hade 39,4.. Det verkar som att han bara blir värre och värre, men det går liksom upp och ner hela tiden. Men jag tänkte att jag skulle ringa till läkaren när dom öppnar för att se så att allt är som det ska..

tvåbarnsmamma

Ja, Oskar ser sjuk ut på bilden – han är inte frisk.. Och JA Filip får sitta på bordet – ibland är vi totally crazy i våran familj! 😉

Som tur är så har Oskar en snäll storebror som så gärna hjälper till. <3 Jag tror han märker på sin lillebror att han inte mår helt bra för han vill hjälpa till och mata, pussar, klappar, kramar och gosar mer än vanligt.

Filip

Jag får ställa in alla mina planer idag och stanna hemma med Oskar så att han får kurera sig ordentligt. M ska på jobbmiddag ikväll, vilket tyvärr kommer lite opassande, men jag får bara göra så gott jag kan med barnen och hoppas på att barnen är snälla och goa ikväll när dom ska nattas och sen att dom sover som små prinsar hela natten 🙂

4 reaktioner på “Totally crazy”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *