Springa av sig

Idag har det varit väldigt dåligt väder och först tänkte vi nästan inte att vi kunde ta oss ut över huvud taget. Men Filip visar väldigt tydligt när han är uttråkad och vill göra någonting, så att stanna inne en hel dag går nästan inte med hans energinivå. Han måste helt enkelt få komma ut och springa av sig lite grann.

outfit_barn

Filip fick välja kläder och då blev det självklart favorittröjan med bilar på, nikeskor och slitna jeans. Måste säga att han har rätt skön stil när han får välja själv! 😉

barn_outfit

Vi ville inte åka till ett köpcenter idag eftersom det är fullsmockat med folk, utan vi ville åka någonstans där han kunde springa av sig utan att det är allt för mycket människor överallt. Ett lekland en dag som denna är också för fullt och genererar i mer stress än någonting annat. Så vi åkte till Maxbo först och sen Plantagen. Där var det folktomt och Filip hade superkul när han kunde springa runt bland alla avdelningar. Huvudsaken är inte var vi är eller vad vi gör, så länge som vi får lite miljöombyte och gör någonting tillsammans.

Filip

Dubbel glädje när vi kunde shoppa lite samtidigt. Vi hittade lite snygga växter, prydnader och även klistermärken till Filips vägg. Pricken över i:et med det hela var ju självklart också att vi fick fika innan vi åkte hem igen 🙂

pappa

Vi kom hem strax innan det var läggdags för Filip så det var bara att byta om till pyjamas och hoppa i säng. M är uppe och nattar honom och jag sitter här med Oskar. Gud så skönt det är att vara två! Jag älskar min man över allt på denna jord och skulle allvarligt talat inte klara mig många sekunder utan han vid min sida. 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *