Ny inredning

Godmorgon!

Jag tror seriöst att jag dör snart om jag inte får sova en hel natt. Jag minns inte senast jag fick sova ordentligt och vakna utvilad. Det är hemskt, men jag ska sluta klaga och försöka tänka på annat.

Igår var vi en sväng och handlade lite inredning till hemmet. Bland annat hittade vi denna fina lyktan och den söta lilla krukan med en liten grön växt i. Ljusstakarna köpte vi för länge sen i en vintagebutik i Oslo. Jag älskar att blanda gulligt och grönt, det passar så bra ihop.

inredning

Vi hittade också en större växt och en ny fin kruka som vi satte jämte soffan. Där har vi länge funderat på vad vi ska ha för att fylla ut tomrummet och var lite inne på en golvlampa, men nu när vi fick ställt en växt där så inser vi att det var det vi missat.

växt

Nu får vi bara se hur bra jag lyckas hålla denna vackra, gröna, ståtliga växt vid liv.

En sak som vi har insett är att det är viktigt med många ljuskällor i hemmet för att få det mysigt och hemtrevligt. Vi har inte lyckats hitta så många fina lampor än, men har istället tillfört en hel del levande ljus.

inredningsdesign

Ljus gör det mysigt och är dessutom väldigt fint att se på. Man kan liksom trolla sig bort vid att bara sitta och se in i elden och jag tänder alltid alla ljus vi har när jag går upp på morgonen.

Man kan ju lugnt säga att vi fick mersmak efter vårt besök på Plantagen igår och funderar faktiskt på att åka tillbaka dit idag för att tillföra ännu lite fler växter, blommor dag21och fina ljuslyktor till vårt hem. Förutom det så ska jag åka till gymmet och träna, men först blir det dagens magövningar och frukost.

Jag önskar er alla en strålande fin söndag! Kramar

1 reaktion på “Ny inredning”

  • Emma skriver:

    Kände exakt så med sömnen igår! Slutade med att sambon tog dottern och jag fick sova på soffan (som jag egentligen hatar), inte sovit så gott på evigheter haha 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *