Laxsallad med koriander

Jag har fått en ny kärlek till en ört, nämligen koriander. Det fräschar till måltiderna och ger varje tugga ett nytt liv och till och med en helt vanlig sallad kan bli riktigt spännande. Ikväll gjorde M en supergod laxsallad med koriander som vi åt framför tv:n.

laxsallad

Eftersom det blev en sen middag idag och Filip låg och sov så tänkte vi att det kunde vara mysigt att äta i soffan. Vi kom nämligen hem rätt så sent efter att ha varit och storhandlat inför veckan. När jag skulle laga middag förut när M var på väg hem från jobbet så såg jag att vi inte hade någonting att laga! Kylen, frysen och skafferiet ekade tomt, så då var det bara att hoppa i bilen med hela familjen och åka och fylla den ena handlingsvagnen efter den andra och nu är äntligen vårt hem välfyllt av massor av goda grönsaker, frukter, proteiner och självklart lite godis också 😉

2 reaktioner på “Laxsallad med koriander”

  • Livet i USA skriver:

    Jag brukade avsky koriander men nu älskar jag det! Lustigt hur smaklökarna kan ändras:)

  • Lina skriver:

    Haha usch! Det är så kul det där med Koriander, hur vissa verkligen älskar det medan andra verkligen inte kan äta det – jag hör till den senare skaran 😛 Är lite tråkigt när man går till vissa typer av restauranger, ofta vegetariska och Indiska, att då blir det liksom inte så många rätter kvar att välja på, då jag väljer bort alla med koriander direkt. Den där rätten Ser dock väldigt god ut 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *