Inredningstips?

Godmorgon,

Eller nä, jag är ledsen att behöva säga det, men denna morgonen är inte så god för jag har blivit sjuk. I natt så gick vi och la oss vid tiotiden som vanligt, strax därefter vaknade jag av att jag hade feber och väldigt ont i halsen. Så det var bara att springa upp och leta efter värktabletter. Direkt när jag lagt mig ner igen så vaknade Oskar och det gick inte att få lugnat han. Han verkade väldigt tät i näsan och hade svårt att andas. Stackarn var också förkyld. Efter några timmars försök till att få min lilla älskling att somna, samtidigt som jag själv mådde dåligt, så kom äntligen min räddare i nöden. M sover ju inne på gästrummet med Filip, som för övrigt också verkar ha blivit förkyld, och hörde att Oskar var ledsen. Så vi bytte sovrum och pojke i några timmar så att jag kunde få sova lite grann. Kl 6 ville båda pojkarna upp.

Nu när vi vaknat till och kommit upp så verkar det som att Filip är hostig, Oskar är tät och jag har feber och ont i halsen. Som tur är så verkar inte pojkarna vara så illa trots allt, men eftersom jag är så pass dålig som jag är så kommer M att ha hemmakontor så att han kan hjälpa mig med barnen. Filip hade nog kunnat gå till förskolan egentligen, men när vi alla ska vara hemma så kan han också få vara det.

På tal om något helt annat så behöver jag lite hjälp med en liten del av vårt hus som behöver inredas. Vi har försökt med allt möjligt på denna platsen, allt från ett vitt litet bord, till Filips leksaks-byggstation. Inget av det passade och nu funderar vi över vad vi kan göra här:

inredningstips

Jag menar alltså tomrummet under tavlan. Självklart behöver tavlan inte hänga där, men den gör det nu för att vi i inte vill ha det helt och hållet tomt. Den lilla träbiten under tavlan satt där efter att vi hade ett avkapat bord där förut. Detta kan självklart också tas bort. Någon som har något tips?

M är för tillfället iväg på jobbet för att hämta hans dator och jag sitter i soffan med en pojk på varje sida. Filip ser på tv och Oskar sitter i babysittern och leker med en skallra, jag bloggar och väntar ideligt på att M ska komma så att jag kan få gå upp och lägga mig. Jag hatar att vara sjuk och ha feber. Den värsta känslan i världen är när jag inte känner att jag har kontroll över min egen kropp. Phu. Aja, som tur är så går det ju förhoppningsvis över.

Vi hörs lite senare, hoppas ni är friska och krya och får en dag23strålande fin dag! Kramar S

Oj, glömde visst magövningar bland allt lekande igår och idag mår jag ju inte bra. Men ni som vill kan köra följande idag:

7 reaktioner på “Inredningstips?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *