En lugn stund

Godmorgon!

Natten var som dom tidigare tyvärr. M sov på Filips rum och jag sov med Oskar som vaknade en gång i timman hela natten med start kl 23.00. När halva natten hade gått så låg jag och grät över frustration. Att jag inte kan komma på varför min lilla bebis vaknar och varför jag aldrig kan få sova. Tänk er själva att vara sjuka och må dåligt.. det ända man vill då är ju att få sova och kurera sig, men det går inte alltid som småbarnsförälder.

Filip är i alla fall pigg, kry och frisk som en nötkärna (varför säger man egentligen så? Frisk som en nötkärna, är dom friska?) och har precis blivit lämnad på förskolan. Oskar sover som en stock och jag tänkte sätta mig i min sköna fåtölj med en go kopp te och bara njuta av tystnaden.

kähler_vas

Idag ska jag inte göra någonting annat än att ta det lugnt och försöka sova när Oskar sover, eller åtminstone vila. Dricka massa vatten, te och äta c-vitamin tills jag inte orkar mer. Nu vill jag må som en prinsessa igen och det går inte när näsan rinner och halsen gör ont.

Tack för alla tipsen angående vad jag skulle göra med min tomma plats i vardagsrummet. Jag har fått massa nya idéer och ska ta mig en titt sen på dom olika möbelhusen för att se om jag hittar något som passar.

Nu ska jag lägga ner datorn och slappna av. Kramkram

2 reaktioner på “En lugn stund”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *