En GOD morgon!

Godmorgon på er!

Äntligen kan jag glatt meddela att det är en GOD morgon! Oskar sov till från att vi la honom vid 20.30 och ända till 03.45! När han vaknade så lyfte jag över honom till min säng och då somnade han om och sov till 06.50. Det kändes så oerhört skönt att äntligen få sova igen och det var mysigt att vakna upp jämte honom och kunna gosa för en liten stund. Strax efter att vi hade vaknat så hör jag Filip ropa ”mammaa”. Så då gick jag upp och hämtade honom och sen låg vi alla tre i min säng och myste en liten stund innan vi gick upp och åt frukost. En alldeles perfekt morgon om ni frågar mig!

profil

Jag mår betydligt mycket bättre och mina pojkar lika så. Det känns äntligen som att allting kan rulla på som vanligt igen och nu får vi bara hoppas att det håller i sig. Alltid när jag känner att allt blivit tiptop så brukar något hemskt hända.. Men inte denna gången kanske. 😉

Idag är det torsdag och jag har varit inne alldeles för länge nu känner jag, så idag tänkte jag att Oskar och jag skulle ta en utflykt till ett köpcenter. Oskar sover ju för det mesta på dagarna så då kan jag shoppa loss under tiden. Vi behöver köpa nya pyjamaser till båda pojkarna och sen har jag lust att köpa lite nya kläder till dom också och när jag ändå är igång så kanske jag lyckas hitta något nytt och fint till mig själv och M också! 😉

Eftersom jag har varit sjuk så vågar jag inte gå till gymmet och träna riktigt än, men magövningarna ska jag nog faktiskt våga mig på idag. Det blir tuffare och tuffare, men kom ihåg att det bara är några få dagar kvar nu.

dag_25

Ha det fint så hörs vi lite senare igen! 🙂

 

2 reaktioner på “En GOD morgon!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *