Toppbloggare på Finest!

Då var bloggflytten äntligen klar – Välkomna till min nya blogg 😉

För ett tag sen så berättade jag att något nytt och spännande skulle hända den kommande tiden och nu kan jag glatt meddela att jag är en ny Toppbloggare på Finest.se!

Anledningen till varför jag väljer att gå vidare till Finest är framför allt för att min blogg är så mycket mer än bara barn och familjeliv, vilket Vimedbarn inriktar sig på. Jag skriver om så mycket annat så som åsikter, hus&hem, träning&hälsa, skönhet, recenserar hotell, vardagslivet osv osv. Eftersom bloggen har blivit en så enormt stor del av mitt liv så är det viktigt för mig att göra vad jag kan för att fortsätta utvecklas och därför blev jag väldigt glad, tacksam och stolt över att få börja som Toppbloggare hos Finest.se som är Sveriges största bloggportal!

mac_book

Detta är superkul för mig då det känns som ett steg i rätt riktning och en liten förnying för bloggen vilket ger mig ny motivation till att fortsätta blogga som jag gör (om inte ännu bättre!)

bloggare

Jag hoppas att ni vill fortsätta att följa med mig på min bloggresa och att ni kommer att gilla den nya designen på bloggen. Själv älskar jag den eftersom bilderna blir klarare och större, samt att designen är stilren och snygg. Ni får bara hojta till om det är någonting som inte fungerar eller om ni har några åsikter eller synpunkter när det gäller flytten!

Jag vill avsluta detta inlägget med att tacka alla er fantastiska läsare som tittar in här och är en så stor del av min blogg då ni kommenterar, mailar och kommer med era tips och idéer, samt tar del av mitt liv. Utan er hade inte bloggen existerat, så tack till er alla för att ni finns, ni är underbara!

Massor med kramar till er!

13 reaktioner på “Toppbloggare på Finest!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *