En söt morgon

Godmorgon!

Hur gott är det inte att starta morgonen med lite söta godsaker till frukost?

muffinsMuffins och morotskaka? Morgonen kan knappast starta på ett bättre sätt. Jag skulle ju ha en sockerfri månad i februari, men det gick tyvärr inte så bra som jag hade hoppats på. Jag har insett att jag är för svag för socker och livet är för kort för att tänka på vad man stoppar i sig jämt och ständigt. Vill jag ha en muffins till frukost, en kanelbulle till fikat eller lite lösgodis till kvällen när vi ser på film så tar jag det utan att blinka. Det är gott med något sött och jag kan helt enkelt inte låta bli!

sötsaker

Gissa vad M gjorde igår förresten? Bara sådär från ingenstans bokade han en resa, så redan om två veckor sitter hela familjen på flyget för en semestervecka i Budapest. Vi ska bo på ett supermysigt spa-hotell med en aquapark där vi tror att pojkarna kommer att stortrivas. Det är så typiskt min man att komma på en sån här grej och att han är så impulsiv och rolig är en stor anledning till varför jag blev så tokförälskad i honom från allra första början och är det än idag!

5 reaktioner på “En söt morgon”

 • annika skriver:

  Härligt söta godsaker 🙂 Väldigt fina också! Vad kul med resa! Det låter ju underbart för hela familjen. Sitter själv med en liten i Oskars ålder och har börjat tänka på att kanske åka nånstans med min partner men känner mig lite osäker om hur det kommer ”funka” med en så liten, hur tänker du med flygning och på hotellet och så ex? Ska den lille vara kvar på rummet med den ena förälder eller kan ni ta med denne ner til badet? Haha dumma frågor kanske nu när jag läser om det men söker nog bara lite tips på hur ni tänker det. du är så härligt avslappnad! stor kram en trogen läsare 🙂

  • oslofru skriver:

   Vi har inte tänkt så mycket på det utan tar det som det kommer 😉 Inga frågor är dumma, men tyvärr har jag inga exakta svar till dig då vi tar det lite på sparken! Med små barn så är det rätt så omöjligt att planera, men att ha med bra resevagnar och boka stora hotellrum är en bra sak att förbereda. Allt annat fixar man under tiden som det kommer 😀 Kramar

 • Åh vilka fina bilder!

 • Johanna skriver:

  Åh vad roligt med en liten mini semester! Lite socker tycker jag allt att du kan få unna dig, du är ju så duktig med träningen och allt! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *