Golden

Godmorgon!

Denna natten var verkligen inte den andra lik. Oskar har varit vaken ungefär en gång i timman, så varje gång som jag äntligen började somna om så vaknade han igen. Klockan 5.30 ropade Filip också, så då gav jag upp med Oskar och tog upp båda pojkarna och startade dagen. Jag har kommit på att allting handlar om inställning! Självklart är jag så trött så att jag nästan ser dubbelt, men istället för att sjunka ihop och känna mig hängig så försöker jag istället ställa mig in på att jag är superpigg och är klar för dagen. Jag har druckit en stor kopp kaffe, sprallat runt och busat med Filip och tagit på mig träningskläder. Jag är inte trött! 😉

På tal om något annat än mina sömnproblem – härom dagen fick jag köpt lite nytt till hemmet och av någon anledning så har jag fastnat för guldig inredning. Det ger en sån där lyxig känsla och passar så fint till färgerna som vi har i vardagsrummet. Guld blandat med grå, svart och grönt är otroligt stiligt tycker vi, plus att det blir lite extra fint när man blandar billigt med dyrt. I vårt hem kan man hitta allt från dyra prydnader till billiga fynd.

inredningsdesign

Om det är någonting vi har mängder av i hemmet så är det levande ljus. Vi tänder dom varje morgon och kväll för att ge lite extra myskänsla.

inredning

Det är snyggt med guld, men inte när det blir för mycket såklart. Bilderna är tagna från olika platser runt om i rummet som är på ca 65kvadratmeter. Så det blir inte så farligt mycket guld trots allt, bara alldeles lagom! Dessutom blandar vi det guldiga och skimmrande med lite robusta och svarta detaljer, samt en del glas och annat smått och gott.

inspiration_hem

Förutom ljus så har vi även massvis av tavlor och fotografier i ramar överallt i alla rum. Dom flesta ramarna vi har är svarta eftersom jag inte hittat nåra fina ramar någonstans. Men nu äntligen lyckades jag fynda några superfina ramar i guld som jag satt lite olika motiv i. Favoriterna är ju såklart foton från när Filip och Oskar var nyfödda. Så mycket kärlek..

guld_ramar

Jag hade egentligen tänkt att jag skulle ta en promenad ner till förskolan sen, men det är i princip en omöjlighet då det har snöat ungefär en hel meter snö under natten! Vad hände med våren som var på väg? Tydligen var inte vintern färdig för här känns det som självaste julafton igen 😉

7 reaktioner på “Golden”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *