Några drömmar

Sponsrat inlägg

Ibland kan jag komma på mig själv att sitta och drömma mig bort och tänker på vad jag skulle önska att jag kunde förverkliga i mitt liv.

dröm

En stor dröm som jag har är ju, som ni redan vet, att ha en utställning med all min konst och det är faktiskt en dröm som jag har börjat kämpa för att göra verklig. Jag har köpt in tomma canvastavlor till bästa möjliga kvalitet och alla färger och penslar jag kan tänkas behöva för att kunna skapa. Jag är redan färdig med tre tavlor av totalt 12 och försöker att måla ca 10 timmar i veckan och hoppas att jag blir klar och kan ha en utställning till sommaren. Att bara drömma kan man såklart om man vill, men om drömmen ska gå i uppfyllelse så måste man jobba hårt och det gör jag verkligen!

konst

Här är några av mina målningar som jag gjort. Detta är naturmålningar i olja och är inte konst som ska vara med i min utställning, men några som vi har uppe på väggarna i vårt hus, några är sålda och några har jag gett bort. 

Mina hobbys är även mina drömmar som jag jobbar med. Att vara kreativ i min vardag och att få måla och skriva är någonting som jag verkligen brinner för. Skrivandet är ett stort intresse som jag alltid sysslat med och eftersom jag tycker att det är så roligt att skriva så passar det här med bloggandet mig alldeles utmärkt. Därför kanske inte min andra dröm kommer som en chock för er då det är att en vacker dag få ge ut min alldeles egna bok. Detta känns betydligt mycket svårare för mig än konsten och jag hade ingen aning om vart jag egentligen skulle börja.. Men så upptäckte jag Vulkanmedia som erbjuder hjälp med formgivning och massor med andra nyttiga tjänster som kan vara bra att ha när man är sugen på att ge ut sin alldeles egna bok. Det här är en helt fantastiskt bra sida för mig som vill skriva en bok och till en billig peng så kan man få hjälp med formgivning, marknadsföring och distribution. Jag har fått massvis med hjälp av denna sidan och lärt mig massor om hur man ska gå tillväga. Innan jag hittade Vulkanmedia så trodde jag att bokdrömmen endast var en dröm, men efter att ha fått lärt mig massa viktig info, brainstormat på idéer och påbörjat processen med hjälp av deras hemsida så känns det faktiskt möjligt.

bokdrömmar

Detta är två drömmar som jag har och om jag känner mig själv så kommer jag inte ge upp fören båda drömmarna är sanna. Allting går om man bara vill, jobbar hårt, står på sig och aldrig ger upp! 😉

 

16 reaktioner på “Några drömmar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *