Insnöade

Godmorgon!

Hur kommer det sig egentligen att barn är så jäkla pigga på morgonen trots att dom knappt sovit någonting under natten? Själv sitter man och kliar sig i ögonen, halsar kaffe och gör allt för att man ska lyckas vakna till liv. Tur i alla fall att det är lördag och hela familjen är samlad och kan mysa ordentligt och ta det lugnt på morgonen. Pojkarna älskar att ha sin pappa hemma!

min_man_familj

Det är lördag idag och egentligen hade jag planer på att åka till gymmet och träna för första gången på 3 veckor, meeeen det går inte för vi är insnöade! Det har kommit helt ofattbart mycket snö så jag vågar faktiskt inte köra någonstans. Så det blir frukost och sen lite träning här hemma med mina nya band. Jag tänkte att jag skulle antingen ta bilder eller spela in en video för att ge er lite tips och motivation till hur man kan träna hemma. Sen blir det antagligen en heldag ute i snön med pulka-åkning, skottning av tomten och så kanske vi lyckas göra en och annan snöängel och snögubbe. Myspys!

 

2 reaktioner på “Insnöade”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *