Header till bloggen

Godmorgon!

Alltså herregud vad jag har hållit på med den här nedrans headern till bloggen. Förlåt att det ändrats en massa dom senaste dagarna, men jag har varit så förvirrad och haft så himla svårt att bestämma mig, så därför har jag ändrat, lagt till, fixat, bytt bild, bytt text, färg osv osv. Nu känner jag mig äntligen relativt nöjd, men det är tusan i mig inte lätt det där med att bestämma header kan jag lova!

blogg

Ni som själva bloggar förstår mig säkert och ni som inte gör det tror nog att jag är väldigt virrig. Oavsett vad så är jag klar nu.. tror jag! 😉

Jag vaknade klockan 5 i morses av mig själv! Fattar ni vad galet. Alla pojkarna ligger fortfarande och sover och här sitter jag. Aja, det är bara att starta dagen och det gör jag med att tända ljus i hela vardagsrummet, sätter på en stor kanna kaffe och gosar ner mig i soffan och väntar på att min älskade barn och man ska vakna.

Hoppas ni får en mysig start på denna söndagen så hörs vi om en liten stund igen. Kramar S

3 reaktioner på “Header till bloggen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *