Pyjamaskalas

Godmorgon!

Hur härligt är det inte att vakna och ha pyjamaskalas med mina två favoriter i sängen så här en måndagsmorgon?

morgon

Filip kom inspringande till mig och Oskar och kravlade upp i sängen och la sig jämte oss. Det var så mysigt att bara få ligga och andas in doften från mina två små älsklingar. Det finns seriöst inget som är mysigare än att ligga och gosa på morgonen med dom personerna som jag älskar mest i hela världen.

pyjamas_barnIdag är det måndag, vilket innebär att det är en ny vecka med mängder av nya möjligheter. Jag är så oerhört glad idag och känner på mig att den kommande tiden kommer att bli väldigt givande och rolig. Av någon anledning så är jag väldigt spänd och nyfiken på vad framtiden har att bjuda på! 🙂

1 reaktion på “Pyjamaskalas”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *