Dags att dra

Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott allihopa! Vi har sovit lite sisådär, men det är väl som vanligt. Sömn är överskattat och vi klarar oss väldigt fint utan i den här familjen verkar det som.. I alla fall om dom minsta pojkarna i familjen får bestämma. Dom vill gärna upp och hoppa tidigt, men det gör mig ingenting alls för då hinner jag med en massa på morgonen redan innan vi ska åka med Filip till förskolan.

Nu var det snart 4 veckor sen jag var på gymmet, så idag har jag bokat mig på ett TRX-pass och ska banne mig ta mig dit. Det är så himla lätt att komma ur det där träningsberoendet efter att man varit borta från det ett tag. Men det är bara att ge sig attan på att man ska komma iväg och så fort man har gått och tränat några få gånger så är man inne i det igen. Eller a, nu kan jag ju inte prata för alla, men för mig är det så i alla fall!

Och nu finns det ju inga ursäkter längre. Jag är frisk, Oskar är frisk, dom har barnpass på gymmet och jag känner mig redo för ett sjudundrandes träningspass!

skal_jacka

Hörs senare igen, Puss på er!

2 reaktioner på “Dags att dra”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *