Nu jäklar sitter den!

Om ni kommer ihåg så berättade jag för ett tag sen att min läkare satte i en kopparspiral åt mig, men så blev det fel, så fick jag komma tillbaka och så blev det fel igen.. Till slut skickade han en remiss till gynekolog och där var jag idag. Herrejisses så ont det gjorde att sätta dit spiralen på rätt plats i livmodern. Jag trodde seriöst att jag skulle svimma i stolen! Eftersom det gjorde så fruktansvärt ont och jag bara blödde och blödde så fick jag smärtstillande och sen var jag tvungen att sitta kvar i 30 minuter och vänta innan jag klarade att ta mig därifrån.. Gaah. Jag har fortfarande ont och gynekologen rekommenderade mig att ta smärtstillande i 4 dagar då livmodern aktivt kommer att jobba med att stöta ut spiralen dom kommande dagarna. Jag som trodde att jag hade tur som inte kände någonting av spiralen när min läkare hade satt dit den, men det var ju helt fel för nu sitter den rätt och nu jäklar känns det!

När vi körde hem igen så såg jag hur vitt allting var. Det har kommit ett tjockt lager med ny snö som har lagt sig över alla åkrar och himmelen var också alldeles vit. Jag stannade till vid vägkanten och tog en bild eftersom det såg så overkligt ut på något sätt.

vinterJag har inte redigerat eller tagit bort någonting i denna bilden, bara fotat från fönstret när jag sitter i bilen. Det ser faktiskt rätt så overkligt ut då marken är helt täckt av tjock snö, men träden  i horisonten är inte snötäckta, utan visar sina fina grenar och sen är himmelen alldeles snövit den också. Rätt så coolt faktiskt om ni frågar mig! Visst längtar jag efter våren nu, men jag måste faktiskt erkänna att jag tycker att vintern är en rätt så vacker årstid. I alla fall dagar som denna..

oskar

Oskar har varit en riktig liten solstråle hela morgonen när jag har farit och flängt från det ena stället till det andra. Först var vi och lämnade Filip på förskolan, sen var jag och tränade på gymmet, sen åkte vi hem en snabbis för att duscha och äta och sen var vi iväg hos gyn. Nu är vi äntligen hemma igen och jag ska ta det väldigt lugnt med min lilla mage.

Vi hörs om en liten stund igen för lite senare så startar vi en ny tävling här i bloggen! 😉

8 reaktioner på “Nu jäklar sitter den!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *