Vlogg – En dag med oss

För någon timma sen så kom jag och Oskar hem ifrån stan.  Det var superdupermysigt och vi fick fikat, shoppat och gått runt i Oslo i några timmar. Lite trist att det var så grått väder för när vi åkte hemifrån så var det sol och när vi åkte hem igen så regnade det – typiskt skandinaviskt väder.

Jag filmade lite innan vi åkte, när vi körde och när vi kom hem. Har ju lovat en video i veckan så jag försöker hålla vad jag lovar, men det är tusan i mig inte lätt att alltid komma på vad man ska vlogga om. Alla youtubers där ute som orkar göra flera videos i veckan är grymma för det är både tidskrävande och svårt att vara finurlig och komma på något nytt till varje film. Men jag gör så gott jag kan och en video i veckan klarar jag allt att få till i alla fall. Och om det är något speciellt ni önskar att se så får ni hojta! Eller snarare – jag ber er seriöst om lite hjälp och tips!

(Försökte ladda upp filmen tusen gånger så detta inlägget blev typ tre timmar senare än tänkt. Sorry för det! Men videon blev tystad pga att jag använde musik i som tydligen var ”copyrighted”. Jag trodde man kunde använda musik som man köpt på Itunes? Men tydligen inte.. Så nu blev videon inte lika skoj, menmen, det blev som det blev)

Idag var det jag som stod för middagen när alla mina pojkar kommit hem och idag serverade jag inget mindre än… något så gott som…. *trumvirvel*…. fryspizza!!

3 reaktioner på “Vlogg – En dag med oss”

 • Carmen skriver:

  Alltså du gör så otroligt bra videoinlägg, kul att se. Jag själv som du säkert har sett videobloggar några gånger i veckan vilket jag tycker är roligt och har upptäckt att en del av mina läsare uppskattar det väldigt mycket även om det går lite i perioder.
  Jag skulle vilja fråga dig hur du gjorde för att göra om bloggen helt till din egen?
  Jag bloggar ju på bloggplatsen nu men skulle också vilja göra min egen blogg + en egen header.
  Snälla kan du berätta för mig hur du gjorde när du flyttade bloggen och hur man gör en egen personlig header?

  KRAM

  • oslofru skriver:

   Hej,

   Tack vad glad jag blir att du tycker det 🙂 Jag bloggar som toppbloggare på Finest och dom hjälpte mig med bloggflytt, Men om du vill flytta din blogg till finest så är det bara att registrera dig och sen importera din blogg. Du kan göra en egen header och ladda upp här 🙂
   Kramar

 • Il skriver:

  Oavsett vad du filmar så korta ner filmerna, alla filmer behöver inte vara så otroligt långa. Mycket onödigt som kan klippas ännu mer typ jättelånga klipp på när du bara kör bil, när du inte kommer på vad du ska säga osv – klipp, klipp, klipp.

  Filma en rundtur i huset, alla har ju velat se alla rummen speciellt övervåningen så det kanske är dags eller typ området ni bor i eller nåt.

  Givetvis kan man inte använda andra människors musik i sina videor utan att betala för det? Läs på om STIM osv. Har tänkt på det varenda gång du lägger upp videos att du inte betalar för deras jobb. Att du köpt en låt på itunes är liksom inte samma sak….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *