Ny mobil

Hej på er,

Med vissa saker så är jag verkligen trög. Till exempel så vet ni ju att jag är väldigt slarvig med min mobil och tappar bort den flera gånger om dagen. Detta kan ju i och för sig bero på att min son alltid använder den och gömmer den för mig, men oavsett – jag är slarvig och oförsiktig med min fina mobil. En anledning kan vara att jag är trött på mobilen, det är en guldig iphone 5s och den är nästan alltid full eftersom jag tar så mycket bilder och filmar en hel del. Så igår frågade jag min man om jag inte kunde få en ny mobil med större minne och mer datatrafik.. 5 minuter senare fick jag en orderbekräftelse på mailen. Hihi, min man alltså, han är för snäll mot mig! 😉

iphone_6sSå nu hoppas jag att min rosa, fina, nya mobil kommer på posten om inte allt för länge. Min andra Iphone kan Filip få, han är ju trots allt 2 år och 3 månader nu så det är väl på tiden antar jag!

Om en liten, liten stund så ska jag och Oskar klä på oss och åka in till city.  Vi ska träffa en väninna och gå en liten sväng på stan för att shoppa lite.

Vi hörs när vi är hemma igen! Kramar

9 reaktioner på “Ny mobil”

 • Åh vilken lycka 🙂 Alltid härligt med nya telefoner, och vad gulligt av din man!

 • Angelica skriver:

  Åh den telefonen är så himla fin 😀 jag fick exakt en sån levererad i förra veckan!

 • Amanda skriver:

  Hej, hur resonerar ni runt att ge Filip en telefon så tidigt (tidigt enligt mig)? Är nyfiken och skulle gärna läsa mer om det 🙂
  Kram

 • Il skriver:

  Varför måste du fråga din man om lov att köpa en ny mobil???? :O

  • oslofru skriver:

   För att vi har gemensam ekonomi 🙂

   • Il skriver:

    Ni lever på hans pengar menar du? Snacka om att inte kunna leva självständigt. Så himla skönt att ha egna pengar och kunna köpa vad man vill, när man vill utan att behöva fråga om lov. Samma sak gäller ju för min man – skönt och frihet när båda kan leva gott ihop men även unna sig vad man vill utan att den andre har med det att göra.

    • oslofru skriver:

     Nej, vi lever på våra pengar. Vi har gemensam ekonomi.

     • Il skriver:

      Fast du jobbar och bidrar ju inte så det är ju hans pengar. Du är ju beroende av honom och att han tjänar pengar. Skulle han bli arbetslös så är det ju inte som att du kan försörja honom.

     • oslofru skriver:

      Där tar du fel. Det skulle vara intressant att veta vem du är eftersom du tror att du känner mig så bra? Har du lust att berätta vad du heter kanske? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *