Café på Bygdøy Alé

Idag åkte jag och Oskar in till Sveriges Ambassad i Oslo för att hämta ut våra pass och efter det så gick vi och möte upp min väninna, Erika och hennes nyfödde, gudomligt söta, lille son.

frogner_apartments_oslo

Vi satte oss på ett mysigt litet café på Bygdøy alé och beställde varsin muffin och kaffe. Det var så himla kul att ses och höra om förlossningen och se på lille bebisen. Det är så häftigt att höra hur olika allas förlossningar är och att den ena födseln inte är den andra lik på något som helst sätt, men däremot är ögonblicket då bebisen tittar ut lika mirakulös för alla. Vilken kärlek! Vi satt länge och pratade om allt och ingenting och tiden bara flög förbi.

café_bygdøy_alé_osloOskar var superhappy och satt och flörtade med paret som satt breved. Det är så lätt att ha med honom när jag ska någonstans för han är alltid go och glad eller så sover han sött i vagnen. Plötsligt var det dags för oss att åka hem igen eftersom parkeringen gått ut på bilen och jag inte hade så stor lust att få en parkeringsbot (igen).

Oslo_bygdøy_ale

Vägarna är torra inne i stan och det är så milt att man kan gå i en tunn vårjacka. Det är en sån otrolig kontrast mot där vi bor, ungefär 30 minuter utanför stan, för hos oss så är det fortfarande ungefär en meter snö på backen. Visst är det plusgrader hos oss med, men snön ligger fortfarande kvar.

Vi kom precis hem nu och ska bara slänga i oss något lätt och äta och sen ska vi ut och gå en promenad i det fina vädret innan vi hämtar Filip på förskolan. Det känns underbart med helg och nu längtar jag bara tills min man kommer hem så att hela familjen är samlad igen! <3

3 reaktioner på “Café på Bygdøy Alé”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *