Iphone 6s rose gold

Nu är den äntligen min!

iphone_6s

Så nära, men ändå så långt bort tyvärr. Eftersom jag bytt operatör så kan jag inte få använda mitt nummer fören om en vecka eftersom man tydligen vill ge den gamla operatören en chans att ge mig ett tillbud i fall jag önskar att vara kvar hos dom. Piss! Först trodde jag att jag kunde använda mitt gamla simkort i den nya telefonen, men icke sa Nicke, för mobilen är låst till Telenor. Så lyckan att få mobilen på posten var inte direkt långvarig, utan det var bara att stoppa ner mobilen i lådan igen och vänta till den 17e mars kl 09.00 då simkortet börjar fungera..

iphone_6s_rosegold

 

Hoppas ni får en superdupermysig fredagskväll allesammans och får sova gott när natten kommer så hörs vi imorgon bitti igen! 😉

9 reaktioner på “Iphone 6s rose gold”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *