Priskrig i Norge

Eftersom Oslo är en av världens dyraste städer så gäller det verkligen att passa på när det är priskrig i butikerna!

priskrig_rema1000_kiwi

Nu tävlar butikerna om bästa priserna inför påsk för att locka kunderna att handla hos dom och det som bland annat Rema1000 och Kiwi konkurrerar om nu är lösgodis och apelsiner. Just nu är priset för lösgodis 2,90kr/hg – alltså 29kr för ett kilo!! I vanliga fall så kostar det 13,90 här i Norge så det är extremt, nästan ofattbart billigt! Sen om man vill vara lite nyttig så är även apelsinerna löjligt billiga (2,50kr/hg).

priskrig_matbutikerTur att vi har en liten buse i familjen som älskar apelsiner och två vuxna gottegrisar som älskar lösgodis! Detta priskriget passade oss alldeles utmärkt kan jag lova! 😉

Det brukar nästan alltid bli sånna här priskrig inför julen och påsken då butikerna vet att det är många som storhandlar. Har dom det bästa priset på något som alla vill ha så handlar man ju antagligen sina andra varor i den butiken också. För några år sen när Filip föddes så var det även priskrig på blöjor och då kostade ett paket blöjor typ 8kr. Det var väldigt lägligt eftersom vi precis fick barn då! Nu däremot kostar blöjorna skjortan igen.

Nu ska vi laga lite lunch här hemma och sen ska vi ut i snön och leka efter att pojkarna har sovit middag. Man får ju passa på att njuta av vintern så länge den är kvar, för förhoppningsvis så kommer ju våren snart!

finest_awards_2016_nominerad

6 reaktioner på “Priskrig i Norge”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *