Dags att gymma!

Vi har varit ute hela förmiddagen och lekt i snön och det ska vi fortsätta med igen efter att barnen har sovit middag.

solbrillor_prada_olineJag själv passar på att dra till gymmet och träna medan pojkarna sover. Det känns underbart att göra det efter ett uppehåll på väldigt, väldigt länge. Först var ju Oskar sjuk (då kunde jag inte träna eftersom jag inte kunde lämna honom på barnpass), sen var jag själv förkyld, sen satte jag i kopparspiral osv osv. Det känns som att jag alltid har haft en anledning till att inte komma iväg till träninsstudion, så därför har träningen blivit väldigt nedprioriterad på senaste tiden. Men nu finns det inga ursäkter och äntligen ska jag iväg till gymmet igen och svettas lite grann!

3 reaktioner på “Dags att gymma!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *