Playdate hos grannarna

Efter att jag kom hem från träningen förut, som för övrigt var sjukt härligt, så ringde våra grannar och frågade om vi ville komma över och leka. Självklart ville vi det så jag klädde på pojkarna och gick över för en liten stund.

barnleksaker_2_årDet var jättekul att komma över och låta barnen leka för en stund. Filip hoppade i Henriettes små rosa stövlar och sprang runt och lekte men alla dom nya, roliga leksakerna medan Oskar låg glatt och såg på.

herrgård_kjøkken_sigdalEfter massa lek och stoj så blev det kexdags!

Det är så underbart att vi har så fina grannar som har barn i samma ålder så att man bara kan gå över för en stund och umgås lite grann. Nästan alla som bor här på gatan har barn mellan 0-7 så det är verkligen ett dröm-bostadsområde för familjer. Speciellt eftersom alla dessutom går på samma förskola.

Efter att vi lekt i någon timma så gick vi hem igen och nu ska vi hoppa i plurret med barnen så att dom är rena och goa för att sova i sina nybäddade sängar sen när det är läggdags. Vi skulle ju ha packat idag, men det har inte blivit av så när barnen har somnat sen så ska vi ta tag i det. Jag börjar faktiskt bli lite nervös och känner att någon konstig resfeber börjar smyga sig på.. Men förhoppningsvis går det över så fort jag fått packat och känner att jag har kontroll över läget. 🙂

Hoppas ni haft en mysig helg allihopa och glöm nu inte att vara med och tävla om det fantastiska dockhuset och tågbanan från Kidkraft till ett värde av ca 2500kr! Klicka här för att komma till tävlingen.

Kramkram

3 reaktioner på “Playdate hos grannarna”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *