En egen resväska

Shit vad duktig jag känner mig nu! Vi har äntligen packat klart. Eller, i alla fall så gott som allt. Väskorna som ska checkas in är färdiga i alla fall, så det enda vi behöver tänka på är vad vi ska ha i handbagagen. Filip har fått en egen resväska som han får packa sina saker i, så som leksaker och ombyten.

familjen

Jag har haft det så himla mysigt med mina små pojkar på eftermiddagen idag och jag har precis gjort i ordning och lagt Filip för natten. Han har ju bestämt sig för att inte sova i sin egen säng längre, utan vill alltid sova på gästrummet i den stora dubbelsängen. Så även fast vi lägger honom i sin egen säng så hör vi hur han springer över och lägger sig på gästrummet, så därför vi har gett upp att försöka helt enkelt. Hans splitter nya racerbilsäng kan vi ju ge bort för den vill han inte ha. Någon som vill ha? (Kanske vi skulle ha en tävling där man har möjlighet att vinna den! HÄR kan ni se hur den ser ut. eller video HÄR)

Hur som helst, mammaplikten kallar! Dags att umgås med Oskar innan han också ska sova. Go kväll!

2 reaktioner på “En egen resväska”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *