Pulled pork

Idag ska M på möte sent på eftermiddagen så idag blev det jag som fick hämta Filip från förskolan.

vinterkläder_barn

Vi tog en promenad dit och hem, vilket var en bra idé för han älskar att vara ute och traska runt i slasket. Han har sån otrolig energi och springer fram och tillbaka, gör snöbollar, kastar snö, hoppar i vattenpölar och utforskar. Sen älskar han att bli uppkastad i snöhögarna och åka på rumpan ner för dom små kullarna.

filipNär vi kom hem så var vi hungriga så jag slängde ihop en snabb, smidig och supersmaskig lunch/middag, nämligen pulled pork burgare.

pulled_pork_recept

Det är lätt som en plätt! Allting är egentligen färdigt, vilket passar mig som inte är så bra på att laga mat alldeles utmärkt. Pulled pork finns att köpa färdigt som man bara lägger i ugnen, sen när det är klart så gör vi egna små burgare med sallad, paprika, tomat, rödlök och dressing. Mums! Maten uppskattades av lilleman! 😉

Nu ska vi slänga oss på packningen och Filip har lovat att hjälpa mig eftersom han fick en alldeles egen resväska i förrgår när vi var på stan. Vi var nämligen inne i en barnbutik och självklart så fanns det små roliga resväskor där som Filip tyckte var så roliga och eftersom vi ska ut och resa så kändes det som en utmärkt idé att köpa en till honom. Både jag och M är rätt så dåliga på att säga nej, så när Filip vill ha någonting så får han oftast det. Men nu hade vi ju tur att det han ville ha var någonting som kommer att komma till användning! 😉

9 reaktioner på “Pulled pork”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *