Flygresan hit

Denna flygresan till Budapest gick nu nästan för bra för att vara sant! Båda barnen var på strålande humör under båda flygturerna och det var varken gråt eller gnäll under en endaste sekund.

barnvagn_flygplatsen

Även fast det var tidigt som tusan och alla var trötta så var det ändå så kul och spännande att vara på flygplatsen och vi fick så mycket hjälp med lånevagn till barnen och företräder i köer.

flyga_med_barn

Trötta, men goa och glada familjen

Helt seriöst, hur klarar ni som har fler än två barn er när ni ska ut och resa eller ta er någonstans? Vi kände verkligen att det var alldeles lagom med var sitt barn att hålla koll på. Mer än så hade blivit lite kaos! Två pojkar är alldeles lagom <3

Vi mellanlandade i Stockholm och tog en snabb fika innan vi hoppade på nästa flyt till Budapest. Det gick superbra och Oskar somnade på sista flygresan, men Filip var vaken och busade med den snälla damen som satt i sätet bakom.

När vi kom fram till hotellet så tappade vi nästan hakan över hur otroligt fint det var. Vårt hotellrum var över all förväntan!

syskon

Det fanns två stora sovrum med två tillhörande bad med badkar och dusch, samt ett stort vardagsrum och kök. Filip och Oskar slängde sig på den stora Kingsizesängen som fanns i det ena rummet och tyckte den var helt okej att sova middag i.

aquaworld_hotel_budapestVi är så otroligt nöjda över rummet och känner verkligen att vi kommer att stortrivas här den kommande veckan.

Nu ska vi gå och äta middag här på hotellet. Hoppas att maten håller lika hög standard som resten av upplevelsen har gjort sen vi åkte hemifrån idag. 🙂

 

 

1 reaktion på “Flygresan hit”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *