En korvfest

Vi gick ner till frukosten nästan med en gång när vi vaknat imorses och var ganska så väntat dom första som högg in på buffén.

frukostbuffé_budapest

Frukosten var något bättre än middagen igår får jag väl säga. Smakerna var väl ungefär det samma som hemma i Norge. Deras specialitet verkar vara korv och salami i alla dess former, vilket passar mig rätt så bra som är förtjust i korv. Sen tyckte jag att deras gurkor var lite lustiga, varför skär man bort det goda på gurkan egentligen? Det är ju mitten som är god! 😉 Jag skulle väl säga att frukostbuffén får en 6a av 10 möjliga för dom hade faktiskt allt man kunde tänka sig, plus att kaffet var supergott!

Efter att vi ätit så gick vi tillbaka till rummet och chillade en stund och gjorde sen i ordning oss för dagen. Pojkarna väntade på rummet medan jag var på en ansiktsbehandling som för övrigt var helt otroligt härlig. Hon gjorde en peeling och efter det så masserade hon mitt ansikte i typ en timma, riktigt, riktigt skönt kan jag lova!

syskon

Solen sken ute så vi klädde på oss ytterkläder och gick ut en sväng så att Filip kunde leka av sig på en lekplats på hotellområdet.

aqua_hotell_budapest

Dom två resevagnarna som ni ser på bild är från Baby Jogger och vi är väldigt nöjda med båda vagnarna, men framför allt den svarta. (Recension på vagnarna kommer när vi kommit hem igen)

Det är så där lagom vårvarmt ute och framåt dagen så blev det faktiskt så pass varmt att man kunde sitta ute i tshirt. Ca 16 grader och sol får man ju inte klaga på!

budapestVi har ett så pass stor hotellrum med stor uteplats så vi köpte med oss lite lunch från butiken förut och har precis ätit. Lite senare på eftermiddagen så tänkte vi åka till ett av Europas största köpcenter för att shoppa lite grann. Det är sjukt billigt här så därför hoppas vi att vi kan fynda lite grann!

2 reaktioner på “En korvfest”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *