Budapest från min Iphone

Godmorgon!

Jag har varit lite förkyld i dagarna, men över natten har det eskalerat och nu mår jag verkligen fruktansvärt. Självklart tänkte vi bara på pojkarna när vi packade medicinväskan och inte över huvudtaget på oss själva. Så vad gör man när nöden inte har någon lag? Jo, man stoppar upp två av Filips stolpiller i rumpan och hoppas på det bästa! 😉 Får hoppas att dom värker snart så att vi kan gå ner och äta frukost.

Jag tänkte att jag skulle visa er lite bilder som jag tog igår från min Iphone. Dom bilderna blir ju lite mer privata och intima och inte lika ”poseiga” som dom kan bli med kameran.

sightseeing_budapestVi köpte en selfiestick på flygplatsen som vi tyckte var rolig att använda när vi gick runt på sightseeing här i Budapest. Efter att vi åkt in till city så åt vi lunch och sen klippte jag mig. Det känns ovant, men väldigt fräscht!

hajas_budapest_frisörDet kändes lite konstigt att fläta håret när jag skulle gå och lägga mig igår (sover alltid med flätat hår!) och flätan plötsligt tog slut. Men det är skönt att bli av med frisset och det ska bli underbart att kunna borsta håret utan att behöva stå i flera minuter och försöka få upp tuvor.

I alla fall. Efter frisören så gick vi och köpte en bulle och satte oss i en park.

bulle_budapest

 

Det var en av dom godaste bullarna vi någonsin ätit. Mumsfillibabba!

familj

 

Vi satt länge i solen och myste innan vi gick vidare och när solen börjat gå ner så trillade vi in på en superfin restaurang – Cyrano.

cyrano_budapest

Maten var helt okej! Vi är nog inte så jätteförtjusta i ungersk mat eftersom alla rätter smakar ungefär likadant. Denna restaurangen hade ju en stjärna i Michelinguiden 2014, men det hjälpte liksom inte smakerna direkt. 😉

cyrano_budapest

 

Efter middagen så hoppade vi in i en taxi och åkte hem till hotellet igen. En sak som är lite speciellt med taxin här i Budapest är att man inte bara kan haffa en på gatan, utan man måste ringa efter dom. Sen tycker jag att det är lite jobbigt att åka bil eftersom ingen har bilbarnstolar!! Så Filip och Oskar får sitta i våra knän. Det är lite läskigt, men tyvärr har vi inget annat val.

budapestBudapest är verkligen en vacker stad som strålar om natten. Dom flesta byggnaderna är upplysta och strålar även efter att solen gått ner.

Dagen igår var supermysig och nu ser vi fram emot att få spendera ännu en dag här i Ungerns huvudstad.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *