Roomservice

Godmorgon!

Tacka gudarna för roomservice säger jag bara! Igår när pojkarna kommit hem från badlandet vid femtiden så var vi alla vrålhungriga och klarade inte av att vänta till restaurangen öppnade kl 19. Så då beställde vi roomservice istället.

roomservice

Filip tyckte det var jätteskoj eftersom han fick sitta och se på Netflix under tiden som vi åt. Det var också tur att vi kunde äta på rummet eftersom jag inte mådde helt bra, så det kändes skönt att kunna sitta i pyjamas och myskläder och äta middag för en gångs skull.

roomservice_budapest

Filip smaskade i sig en stor portion med pasta och jag och M åt både för- och huvudrätt. Det var helt okej mat, men vi kan väl konstatera att just maten inte är någon direkt höjdare här i Ungern, utan relativt medelmåttig och nu längtar jag faktiskt lite grann efter att få komma hem och laga min egen mat igen.

roomservice_hotell

Vi har två dagar kvar här och idag ska M in till city nu på förmiddagen för att göra en sista behandling. Sen i eftermiddag så får vi se vad vi hittar på men jag är fortfarande rätt så hängig så jag vill inte riskera att möta Sara och hennes dude ifall ifall jag smittas. Plus att jag inte riktigt vet om jag har orken att ansvara för mina två små pluttar inne i city helt själv.. Så vi blir kvar här på hotellet och hittar på något skoj (men lugnt) helt enkelt.

 

Alla pojkarna ligger fortfarande och sover, men jag var så jäkla tät i näsan att jag vaknade av att jag var tvungen att gå upp och snyta mig och ta Filips nässpray. Huvudet sprängdes nästan sönder också så jag var dessutom tvungen att låna två till stolpiller.. Apoteket hade ju stängt igår så jag har fått låna medicin av honom nu i två dagar. M ska köpa med sig paracet och riktig nässpray till mig lite senare så kanske jag lyckas må lite bättre till kvällen. * Note to my self – Never, ever, ever forget painkillers when you travel! 
finest_awards_2016_nominerad

Oslofru är nominerad i Nordens största blogg-gala, Finest Awards 2016! Rösta gärna på mig i kategorin ”Årets personliga blogg”. (Man kan rösta en gång om dagen tom 15/4 – Klicka på bilden för att komma till rösningen)

2 reaktioner på “Roomservice”

  • Angelica skriver:

    Det låter lite mysigt att sitta och äta på rummet framför tvn 🙂 men jag lider verkligen med dig när jag hör hur du mår. Din stackare jag håller tummarna för att du snart blir bättre. jag brukar se till att alltid ha Echinagard med mig vart jag än är, för om man tar den vid första symtomen på förkylningen så tar den död på förkylningen på en gång. bara ett tips 🙂

  • Melany Aurora skriver:

    Men så mysigt ni har haft det, blir så glad hihi 😀
    Inte kul med förkylnings på g, hoppas du slipper det värsta! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *