Home sweet home

Helt seriöst.. Jag tycker synd om folk som inte själva har barn som flyger ett flygplan med folk som reser med barn som får ett spel. Jesus säger jag bara! Att tro att det skulle vara lika lätt att flyga hem igen som det var att flyga dit var ju ett stort missförstånd.. Vi trodde att man kunde få låna barnvagn på flygplatsen efter att vi checkat in eftersom vi fått det överallt annars, men det fick vi inte i Budapest. Barnen var megatrötta och skulle egentligen sovit middag, men dom fick helt enkelt vänta tills det var dags att flyga. Vi spenderade nästan två timmar på flygplatsen och försökte underhålla Filip med att äta lunch och se på Ipaden. Oskar somnade en liten stund i en barnstol där vi åt. När det var dags att flyga så var barnen övertrötta, men somnade som tur var rätt så fort båda två.

Oskar var det inga som helst problem med för han sov hela vägen hem. Men Filip däremot…. Han vaknade när det var 30 minuter kvar av flygturen och var helt galen. Snacka om att vakna på helt fel sida! Det spelade ingen roll vad vi än försökte göra. Han hade bara bestämt sig för att vara förbannad och gallskrek, slogs, rev oss i ansiktet, kastade nappen och var rätt så crazy. Stackars folk som satt runt omkring oss.. Men, mest synd var det trots allt om Filip som var så ledsen och arg.. Så fort planet landade på marken så hoppade han upp i Ms famn och lugnade sig. Antagligen var det väl jobbigt med landningen och trycket för öronen. Han har ju haft problem tidigare med öroninflammationer och har det inte så lätt med sina små öron. Det var nog dom längsta 30 minuterna i hela mitt liv, men nu är dom äntligen över och nu är vi äntligen hemma igen! oslofru

Ja hörni, det är tillfällen som dessa som vi mammor och pappor verkligen får prova på våra starka och svaga sidor och tålamodet sätts minst sagt på prov. Men det är som man säger – ”What doesn´t kill you makes you stronger!” 

toppbloggare_finestJag ser fram emot att få spendera några normala dagar här hemma nu och sen är det ju påsk. Vi är lediga tillsammans och hade egentligen planer om att åka till Sverige och hälsa på familjen, men vi får se om vi orkar resa igen eller om vi bara ska spendera påsken hemma i vårt älskade hem.

Nu ska vi slänga oss i badet och sen är det läggdags för barnen och jag och M ska njuta av en stor skål popcorn, en massa lösgodis och ett avsnitt House of Cards!

 

 

3 reaktioner på “Home sweet home”

  • Mari skriver:

    Det där med vagn på flygplatser varierar verkligen kan jag säga! Brukar försöka kolla upp det innan på respektive flygplats hemsida för att kunna planera lååångt i förväg. 😉 Den ena flygturen brukar aldrig vara den andra lik. På torsdag är det dags för oss igen. Premiär för eget säte för Adrian, räknar med katastrof :O

  • Il skriver:

    Har du ingen kommentar om det som hänt i Bryssel kanske? Känns som de är lite värre än att ni inte fick tag i en barnvagn…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *