What to wear – Finest Awards

Det här med Finest Awards är så otroligt spännande och jag är verkligen megataggad på att åka till Stockholm och gå på denna stora blogg-gala! Allting är så gott som fixat. Jag har bokat flyg till mig och min bästa vän, Elin, som ska med mig dit och jag har fixat ett hotell. Frisör och smink är också fixat, men en sak återstår – vad tusan ska jag ha på mig?!

Det är verkligen helt omöjligt att bestämma sig och jag försöker hitta något spännande i min garderob, men av någon konstig anledning så känns det som att jag inte har några kläder alls.. Allting känns tråkigt och jag blir bara mer och mer osäker för varje gång jag rotar igenom mina klänningar. Gaaah, jag blir tokig!

walk_in_closet_inspiration

Jag har i alla fall konstaterat nu att jag måste köpa något nytt inför kvällen, men frågan är vad? Jag har verkligen inte den blekaste vad jag ska ha på mig.. Så snälla hjälp! Har ni några tips? Vad tycker ni jag ska ha?  (Maila mig gärna på [email protected] om ni har tips)

Glöm nu inte att rösta på era favoriter i varje kategori. Ni kan rösta en gång om dagen fram till 15e april och om ni vill rösta på mig så får ni mer än gärna göra det – Klicka på bilden bara så kommer ni till omröstningen. <3

nominerad_finest_awards_2016Kramkram till er alla goingar där ute!

 

1 reaktion på “What to wear – Finest Awards”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *