Jacuzzi och biokväll

Efter att jag och mamma varit och tränat på utegymmet så hoppade jag och två av mina favoritpojkar i plurret!

familj

Filip älskar att bada oavsett om det är i pool, badkar eller jacuzzi. Man får ta det man har helt enkelt och här hemma hos hans mormor och morfar så står det en bubblande jacuzzi på takterassen som han så gärna vill bada i oavsett väder.

Jag och min älskade man ska snart gå på bio. Vi ska se på Allegiant och hoppas att den ska vara lika bra som dom tidigare filmerna som jag älskar. Divergent som är den första av filmerna är en av dom bästa jag sett i mitt liv. 🙂

Popcorn, godis och en massa med mys framför en bra film, utan barn, bara vi två är någonting som sällan sker. Så det här blir en underbar och väldigt efterlängtad kväll för oss <3

2 reaktioner på “Jacuzzi och biokväll”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *