Henri Lloyd

När jag var tonåring så var Henri Lloyd-jackan en riktigt populär jacka som alla coolingar hade. Nu, 10 år senare skulle jag vilja påstå att jackan är minst, precis lika snygg och underbar att ha på sig en regnig dag som förr.

henri_lloyd

Den fyller alla funktioner som jag är ute efter – bekvämlighet, syns väl samt skyddar från regnet.

regnkläder

Jag har aldrig påstått att jag är en modebloggerska, för då skulle denna oversize jacka med knallgrön luva antagligen inte fått synas på min blogg. Men nu skriver jag en livsstilsblogg om lite allt möjligt så då är det lugnt, eller hur?

close_up

Vi har haft några fina dagar i Alingsås och trots att det har varit lite varierat väder så har vi haft det väldigt bra och kunnat vara ute och hittat på saker varje dag ändå.

henri_lloyd_regnjacka

Just nu för tillfället så sitter vi i bilen på väg hem till Oslo. Om jag gissar rätt så har vi fortfarande snö hemma? M ska till jobbet så vi ska släppa av honom där på vägen och sen ska jag och pojkarna åka hem. Vi har ju varit borta väldigt länge nu så det har säkert samlats massa dammtussar på golven där hemma, så jag tänkte ta tag i att städa lite grann så det blir fint och fräscht igen. Om jag har fått lite grejer på posten så kan det dessutom att jag startar en tävling om en liten stund, så håll utkik här på bloggen för antingen så startar den idag, eller möjligen om ett par dagar (beroende på om posten kommit som den ska över påsken eller inte).

Nu ska jag luta mig tillbaka här i bilen och kolla på vägen för jag har nämligen en tendens att må illa när vi kör bil om jag kollar på mobilen eller läser.

Vi hörs här när vi kommit hem igen!

1 reaktion på “Henri Lloyd”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *