Snön är kvar!

Det förra inlägget var från fina Sara som gästbloggade hos mig. Jag tycker att det är viktigt att vi bloggare kan hjälpa varandra att lyfta varann och jag tipsar gärna om andra bloggare på min sida 🙂

Det var, för övrigt, som jag trodde när jag satte mig i bilen igår – Det är fortfarande snö här! Tro det eller ej, men det ligger fortfarande ett lager på marken som verkar vara lite envis med att stanna kvar.

Louis_vuitton_halsduk

Men trots att det är snö så är det ändå rätt så varmt. Så nu har jag lagt upp våra vintorjackor på vinden och börjat använda mina tunnare jackor istället. Dock är jag väldigt frusen av mig som person, så halsduk och varm tröja under jackan är ett måste i några veckor till skulle jag tro!

oslofru

Idag är sista dagen på ledigheten så det ska vi såklart fira genom att vara tillsammans och umgås hela familjen. Med ett kort litet avbrott mitt på dagen då jag tänkte åka till gymmet och träna. Som jag nämnde tidigare så har jag bara två träningsdagar kvar innan en lång period med vila igen.

M ligger fortfarande och sover. Han kom hem klockan 3 i natt och plingade på dörren (han hade glömt nyckeln)! Gissa om jag blev lite smått irriterad som låg och sov så sött som en liten prinsessa mellan mina två små fina barn. Det hade gått bra att lägga dom igår eftersom jag la dom samtidigt inne på mitt rum. Filip fick sova i min säng och Oskar i spjälsängen jämte. Det gick hur bra som helst och båda pojkarna sov hela natten, utan avbrott! Så min idé om att dom skulle få dela rum kommer nog att bli verklighet nu så småningom skulle jag tro. Det skadar ju inte att prova i alla fall!

Klockan börjar ticka iväg, så nu ska jag duka upp ett bord med smaskig frukost tills min underbara man vaknar. Stekt ägg, bacon, prinskorv, mackor med massa goda pålägg, yoghurt, kaffe, juice och massa färska grönsaker och frukt. Mmm, mums!

6 reaktioner på “Snön är kvar!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *