Nervösa tankar

10 tecken på att jag är nervös

1. Blir flummig… glömmer saker konstant och blandar ihop saker, tom namn på barnen!

2.Söndriga naglar… kan inte sluta pilla!

3. Tankspridd…

4. Sömnsvårigheter…

5. Smått illamående…

6. Vid vissa extrema tillfällen får jag feber…

7. Ont i axlar… jag sitter och spänner mig konstant

8. Nervsmärtor i ryggen… på sista tiden när jag blir utsatt för pinsamma situationer som gör mig nervös så kan det stråla smärtor i min rygg

9. Klumpig… Antar att det är en kombination mellan att jag är tankspridd och flummig som gör att jag blir megaklumpig.

10. Skavsår i rumpan… går på toa hundrasjuttioelva gånger! Fattar inte varför man blir så nedrans toanödig?

nervös

Ni förstår inte hur mycket jag tänker just nu för tillfället. Imorgon är det dags för operation och jag trodde faktiskt inte att det skulle påverka mig, men jag har börjat bli så fruktansvärt nervös att jag nästan får lust att ställa in.. Jag tänker massor på alla möjliga senarion och det jag oroar mig mest för är ju självklart att jag ska sövas ner och är dödsrädd för att inte vakna upp igen. Vad händer då med mina pojkar? Sen är det här med resultatet någonting som jag också oroar mig för.. Tänk om jag ser helt jävlig ut efteråt? Vad gör jag då?

En annan sak som är lite jobbig är att jag ska på ett jätteviktigt möte på torsdag morgon kl 9.00 och som kommer att hålla på hela dagen. Detta mötet kan jag inte ställa in, så det är någonting som jag för det första är extremt nervös för, men också orolig för eftersom jag opererats dagen innan. Hur kommer det gå?

Ja ni förstår, massor av jobbiga tankar cirkulerar i mitt huvud just nu och jag är rätt så inställd på en sömnlös natt. Alltid när jag är nervös för någonting så brukar jag aldrig kunna stänga av hjärnan, utan ligger och tänker och förstorar problemen ännu mer när jag ligger och blundar och natten smugit sig på..

Jag hoppas att allt kommer gå bra. Att operationen går felfritt och att jag vaknar upp nöjd över resultatet och utan några komplikationer eller smärtor. Sen hoppas jag att jag får sova som en prinsessa över natten och att jag gör strålande bra ifrån mig på mötet på torsdag. Sen är det helg och tid för vila och avslappning igen. Phu, jag längtar till fredag…

7 reaktioner på “Nervösa tankar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *