Samtal från förskolan

Precis när jag hade lagt Oskar för att sova middag innan vi skulle iväg till helsestation för rutinkontroll hos läkaren så ringde dom från förskolan. Alltid när dom ringer därifrån så får jag en klump i magen, känner mig skakig och är nära på att börja gråta, innan jag ens vet vad det är dom ringer för.. När jag svarade så sa dom att Filip inte verkade vara sig själv, hans hjärta klappade fort och han ville bara ligga ner i klätterrummet.

Jag blev så förvånad eftersom han var helt frisk och kry på morgonen och var jätteglad över att få gå till förskolan. Men det var bara att släppa allt jag höll på med, lägga över Oskar i bilstolen och skynda mig ner till förskolan för att hämta min lille prins.Filip

Bilden är inte tagen nu.. Det är en bild från några månader tillbaka.

När jag hämtade honom så verkade allt vara bra, men när vi kom hem så tog jag febern som visade 39,2. Så jag gav honom febernedsättande och la honom i sängen och där somnade han på några sekunder.. Sen ringde jag och avbokade tiden hos läkaren.

Stackars liten. Nu har han precis vaknat ur sin lur och verkar relativt bra. Han äter och dricker, så jag hoppas att det bara var någon konstig febersläng på någon timma som är över nu. Eller så är det paracetten som verkar… Vi får bara vänta och se och hoppas på det bästa!

 

4 reaktioner på “Samtal från förskolan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *