Dags för operation

Godmorgon!

Då var det dags för operation och jag är dönervös! Natten har varit lite jobbig då jag legat och tänkt mycket och drömt konstiga drömmar.

operation_bröstförstoringAlla förberedelserna gör mig orolig och väldigt pirrig i kroppen. Jag skulle inte äta någonting 6 timmar före och jag får inte dricka kaffe med mjölk som jag alltid gör på morgonen. Det gör att jag får lite huvudvärk, men det gör ingenting. Jag tog två tabletter igår kväll och en ska tas 1 timma före operationstid. Jag har tagit bort mitt nagelack och jag har duschat med en speciell tvål både på kvällen igår och nu imorses.

förberedelser_bröstlyft

Jag tror att jag har gjort allting rätt och är så förberedd som jag kan vara.. M ska köra mig till kliniken vilket känns tryggt och han kommer också vara där när jag vaknar upp för att hämta mig. Operationen kommer ta ca 3 timmar och sen kommer jag ligga kvar för kontroller ca 1 timma efter och sen får jag åka hem.

operation_oslofru

Jag tror aldrig jag varit så här nervös för någonting tidigare… Håller tummar och tår att allt går bra och så skriver jag här när jag kvicknat till.

Tack till er alla fina läsare för era fina lyckönskningar, ni är underbara!

Kram på er så länge!

 

11 reaktioner på “Dags för operation”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *