Blommor och choklad

Igår så gick jag och la mig efter att jag tittat in här på bloggen och somnade med en gång och sov ända till kvällssnåret. När jag vaknade så hade jag ett missat samtal från någon som jag inte visste vem det var och nyfiken som jag är så ringde jag upp med en gång. I telefonen svarade en glad kille som sa: ”Ja, hej, jag var hos dig precis och lämnade blommor, men det var ingen som öppnade när jag plingade på så blommorna står utanför din dörr!” 

Gud så kul med blomsterbud! Det kan vara en av dom gulligaste gesterna jag vet. Jag sprang ut och plockade upp den fina, inslagna buketten och gick in för att öppna upp och se vad som gömde sig där i.

interflora_blomsterbud

Det var en stor och fyllig bukett med tulpaner i olika färger, samt en ask med choklad. Tänka sig, det var lyckönskningar från kliniken vilket verkligen uppskattas!

blommor_online_prisDet gjorde mig lycklig att dom brydde sig om mig och ville mig väl i min återhämtning efter operation.

Jag hade ont igår, men ändå inte så ont som jag trodde att jag skulle ha, utan det känns mest konstigt och lite smått overkligt. Brösten är liksom inte där dom brukar vara längre och eftersom dom tjocka kompresserna fortfarande sitter på så vet jag inte riktigt hur det ser ut än. Jag ska plocka bort dom lite senare idag för att se att brösten sitter där dom ska och att inte det ena är större än det andra. Jag får inte duscha fören på söndag och det känns rätt så jobbigt eftersom jag i vanliga fall duschar dagligen. Phu, ni kan ju gissa om den söndagsduschen är efterlängtad 😉

4 reaktioner på “Blommor och choklad”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *