Första aprilskämt – tips!

En sak som jag bara hatar är att känna mig hjälplös. Jag vill så gärna kunna ta hand om mig själv och, kanske ännu viktigare, kunna ta hand om mina barn. Nu, efter operationen, så är det superviktigt att jag inte lyfter armarna för högt eller bär tungt, så därför har jag mina föräldrar här som kan hjälpa till med barnen. Trots att jag får hjälp så känner jag att jag så gärna vill hjälpa till. Jag vill lyfta mina barn, jag vill ta hand om dom och kunna finnas där när dom behöver mig. Det är fruktansvärt att inte kunna lyfta mina pojkar och nu längtar jag massor tills mina bröst har läkt så jag kan bete mig som vanligt kring barnen igen.

mamma

Som tur är så kan jag få hjälp att lyfta upp min minsta plutt på bordet så att jag får sitta och gosa, krama och pussa på honom.

oskar_kärlek

Mina pojkar är verkligen det bästa jag har och jag glömmer all smärta när jag är i närheten av mina små pluttar.

familj_kärlekMen hörni, nu till något roligare! – Idag är det ju första april och då gäller det ju att lura någon, vilket jag alltid försöker med under denna dagen varje år. Haha, jag kommer ihåg mitt bästa aprilskämt någonsin då jag lurade min pappa:

Jag och en tjejkompis var ute och reste i Mexico och Usa och just den 1 april så satt vi på en strand i Miami och försökte komma på aprilskämt och vem vi kunde lura. Eftersom jag var lite av en vilde i 20årsåldern så visste vi att vi kunde lura min pappa med lite vad som helst eftersom ingenting direkt skulle förvåna honom. Så jag ringde..

”Hej pappa.. Du.. Jag var lite full igår och träffade en kille.. och när jag vaknade upp imorses så insåg jag att vi… vi gifte oss igår! Vad fasen ska jag göra nu?!”

”Nä är det sant!? Susanna…”

”Ja, jag har ingen aning om vem han är eller någonting. Kan vi göra det ogjort på något sett, jag vill inte vara gift! Jag vill skilja mig.”

” Men Susanna… ”

”Haha, nä pappa, jag skämtar bara! – April, april!”

Hehe, ja det var nog den gången som jag har lurats bäst. Har ni själva något roligt april-skämt att bjuda på? Jag vill så himla gärna lura M, men jag vet inte hur!! Han kommer hem från jobbet i eftermiddag och då måste jag ju ha kommit på något skoj. 😉 Maila gärna eller kommentera om du har någon rolig idé!

Kramkram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *