Nalle Phu Pyjamas

Godmorgon på er,

Filip

Här hemma är pyjamaspartyt i full gång och nu är dessutom mina föräldrar här! Dom kom hit igår kväll för att hjälpa oss med barnen nu efter att jag opererats. Jag får ju inte lyfta armarna mer än 45grader och jag vara väldigt noga med att inte lyfta tungt, så tack och lov så kunde min älskade mamma och pappa komma hit. M ska jobba idag, men sen är det ju helg och då har vi hela familjen samlad. Förhoppningsvis så skulle även min bror och hans tjej komma hit imorgon och umgås lite, så det blir myspys!

Om en liten stund kommer ett gästinlägg här på bloggen från en superhärlig tjej som heter Joanna. Jag tycker att det är så viktigt att vi bloggare kan hjälpa varandra och lyfta varandras bloggar. Det är så många som väljer att istället trycka ner eller håna andra för att själva framstå som stora och bra. Det är BIG No-no i min värld eftersom jag har stor tro på ”karma” och att man ska behandla andra så som man vill bli behandlad själv. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *